Saturday, 2 February 2019

EZIGROW KEDAH

Ezigrow adalah baja MUDAH DISERAP terus pada tumbuhan apabila disembur pada daun, akar dan disiram pada batangnya berbanding baja tabur yang mengambil masa untuk serapan pada tanah.

Rahsia “Buah Berganda” kini terbongkar !!!

==========≠======================
KESAN BAJA EZIGROW PADA TANAMAN :
=================================
✔ Kualiti dan kuantiti buah sangat tinggi
✔ Buah cantik (hitam / merah berkilat)
✔ Berat berganda ganda dan perahan tinggi
✔ Hasil berlipat berganda hingga 70%
✔ Daun berkilat bersinar kehijauan
✔ Meneutralkan semula pada tanah
✔ Mengembalikan dan mengimbangi nutrient pada tanah...

πŸ‘‰ Hasil berganda ganda
πŸ‘‰ Selamat dan Mesra Alam
πŸ‘‰ Jimat dan Berpatutan

KELEBIHAN EZIGROW
.
🌷Ezigrow sejenis baja foliar @ baja sembur
Lawan kepada baja sembur ialah ♦️baja tabur.
.
🌷Baja foliar Ezigrow - baja disembur pada daun, dahan & batang.
♦️Baja tabur - baja ditabur pada tanah.
.
🌷Baja foliar Ezigrow - Penyerapan sangat cekap & cepat, dalam 1 jam baja akan diserap oleh rongga (stomata) pada daun.
♦️Baja tabur - Lambat sikit, tak pasti tapi beberapa hari selepas baja ditabur. Ambil masa sikit sebab baja perlu dilarutkan dalam air tanah dan diserap oleh akar.
.
🌷 Baja foliar Ezigrow - Mengandungi ‘zat baja’ yang sangat banyak dan lengkap. Terdiri daripada:
*Baja Makro (NPK - baja asas) &
*Baja Mikro (elemen surih a.k.a. ‘Vitamin’)
♦️ Baja tabur - kebanyakannya mengandungi baja asas sahaja.
.
KELEBIHAN LAIN EZIGROW:
.
🌷 Baja foliar Ezigrow - pH 6.1 yang sesuai untuk kebanyakan tanaman. (Kajian pakar)
🌷 Baja foliar Ezigrow - Peningkatan hasil hingga 70% berbanding dengan amalan pembajaan biasa yang bergantung kepada baja tabur sahaja.
.
.
.
KESIMPULAN:
.
Keserasian baja bergantung kepada:
.
1. Jumlah zat baja yang terkandung dalam baja.
2. Kecekapan sesuatu baja itu diserap.
(2 perkara ini Ezigrow adalah pilihan yang terbaik)
.
3. Keadaan semasa tanaman
4. Amalan kaedah penanaman
5. Amalan kaedah pembajaan
6. Rawatan kesuburan tanah
(4 perkara ini bergantung kepada kemahiran petani)
.
Ezigrow hasil dari kajian ke atas tanaman terhadap keperluan baja. Dihasilkan atas asas ilmu.
.
Insya-Allah Ezigrow mampu bantu petani-petani meningkatkan hasil tanaman seterusnya mampu bantu mereka meningkatkan pendapatan.
.
#ezigrow
#Ezigrowhaio
#Ezigrowsuburkantanaman
#Ezigrowkedah
#EzigrowshomAlorsetarkedah
#EzigrowAlorsetar
#Ezigrowpilihanparapekebun
#Pilihanparapetani
#Daunberganda#Hijau#subur

WASAP.MY/60163486093

Monday, 31 December 2018

Daftar sahajidah Hai o hanya RM47

Daftar RM47 je terus dapat stok in hand. Stok apa? Stok ubat gigi 2 tube RM41.40. Untungnya. Nak guna sendiri boleh, nak buat rolling modal balik pun boleh.

Apa kelebihan jadi ahli?
1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time.

6. Peluang dapat pergi ke luar negara tahun 2019

7. Ada payslip tau. Payslip ni laku buat beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hariah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 25 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. RM47 je untuk dapat income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat 😊

#CashHujungJari
#LastDayFREE2tubeubatgigi
#MinistokisAlorsetar

UNTUK FAST RESPOND WASAP AISYAH DI NO WASAP.MY/60163486093

Saturday, 29 December 2018

Cara nak daftar Agent sahajidah hai o

Daftar sekarang untung sangat tau, sebab daftar RM47 dapat FREE 2 tube ubat gigi garam buluh bernilai RM41.40.

Selain dari Min Caffe, kami ada beberapa lagi product viral yang lain. Contohnya:
1⃣ Herba Maharani
2⃣ Sabun Marine Essence
3⃣ Min Cha Tea, Tea yang paling famous sebab Fazura duta tea ne malah minum tea ni juga.
4⃣Bio seleza pad and panty liner
5⃣ Ezyclean 3 Beradik

Nak jadi Agent untuk satu produk pun bolehπŸ˜‰

Untung runcit ada, starting dari RM3 hingga RM500.
Untung Bonus dari 3% hingga 41%

FREE coaching guide cara buat blog.
Malah guide cara buat personal branding
gaya cikgu june.

Sis boleh Jalan Kedai FB dan IG saya ya.

#MinistokisShomAlorsetar

Tuesday, 18 December 2018

✨ Sale Mandian Hijau Hujung tahun mai lagi✨


Set hijau kini dijual dengan harga kaw kaw hujung tahun. Al maklumla hujung tahun musim cuti sekolah. Jadi aisyah open Sale set hijau untuk satu keluarga berSpa bersama. Bukan sahaja dapat berjimat tapi nikmatilah Spa set hijau jimat dan mudah dirumah. Banyak yang dah grab tau. Sesuai untul semua golongan umur. Sah KKM.

Lepas dah guna, jangan terkejut kalo kulit wangi mulus dan licin tau, masalah kulit pun hilang.

Jom grab sekarang. Sah laku promo sale tahunan sampai 31 Dicember ni je tau. Ada free gift menanti.


#AgenDanMiniStokisAlorSetar

Friday, 14 December 2018

DAFTAR AGEN SHOM KEDAH


Untung hariini cuti, malam plak kita timba ilmu Kelas online Free coaching oleh CDM Salleha Roslan. Tq Cdm for sharing malam ni.


Best berniaga dalam shom ni la sebabnya. Ada kelas, ada coaching, ada mentor semuanya FREE. Best sangat sharing Master your network malam ni. Tiada istilah nak bagi kaya orang atas ya. Semuanya usaha sendiri. Cepat atau lambat rezeki memasing. 


Bonus ada, untung runcit ada, pay slip diktiraf. Bestkan. Jom Daftar sekarang RM47 jer dapat 2 tube ubat gigi.


#AgentShomkedah




Tuesday, 13 November 2018

GARLIC HAI O

Tak sanggup la bau dia πŸ˜–

Sabar!
Meh sini nak cerita. Garlic Tablet ni TAK ADA BAU tau. Dan kalau makan banyak pun Confirm badan anda tak berbau bawang.

Selain digunakan dalam masakkan, bawang putih jugak baik untuk kesihatan.

Antara kelebihan Bawang Putih :
1. Mencegah Kanser Perut dan Usus.

2.  Antibiotik semulajadi yang mampu Mencegah Demam

3. Bantu stabilkan gula dalam darah

4. Atasi masalah jerawat

5.  Menghalang kenaikkan berat badan

6. Bantu kikis kolestrol jahat.

7. Tinggi kalsium yang diperlukan untuk melawan Osteoporosis

Jika anda tak sanggup nak telan Bawang Mentah, ecah recommendkan anda cuba GARLIC TABLET yang ecah pun amalkan ni. Khasiat dia saling tak tumpah macam bawang mentah juga.

Yang penting HARGA MURAH 😘

#GarlicHaiOKedah
#GarlicAgentKedah


Wednesday, 7 November 2018

SALE SHOM NOVEMBER TO JANUARY

SHOM SALE NOVEMBER TO JANUARY

Shom menawarkan banyak barang Electric dari jenama philip, sharp dan Gintell. Jimat sehingga 30% hanya dengan pembelian RM300 barang Shom seperti dibawah ini 




Selain itu ada juga Jimat 70% untuk pembelian RM600 barang Shom di bawah






Berniaga dengan shom ni sangat mudah senang dan jimat. Sebab semua shom dah sediakan. Kita cuma kena jual dan gilap kedai.

Cepat dapatkan PROMOSI SEKARANG, sebab promosi hanya untuk 3 BULAN SAHAJA ATAU NAK LEBIH JIMAT

DAFTAR AHLI RM47 SAHAJA DAPAT FREE 2 UBAT GIGI GARAM BULUH WORTH RM41.40.LEBIH SENANG

Wasap Aisyah sekarang di wasap.my/60163486093.


πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’

EZIGROW KEDAH

Ezigrow adalah baja MUDAH DISERAP terus pada tumbuhan apabila disembur pada daun, akar dan disiram pada batangnya berbanding baja tabur yang...

MINI STOKIS DAN AGEN SHOM KEDAH